“Is dit de laatste versie van de assembly?”
“Laat jij weten wanneer je klaar bent met tekenen in deze part, zodat ik daarna verder kan?”
“Waar heb je dit onderdeel opgeslagen?”
“Zijn deze onderdelen al in bestelling en welke versie heb je besteld?”
“Aan wie moet ik vragen om een aanpassing te maken in dit bestand?”
“Hebben we dit niet eerder al ontworpen in een ander project?”

WORDEN (ENKELE VAN) DEZE VRAGEN REGELMATIG GESTELD IN UW ORGANISATIE? DAN KAN ONZE PDM BEST PRACTICE EEN OPLOSSING BIEDEN.

Onze PDM Best Practice kwam tot stand vanuit onze ervaring met Windchill implementaties bij meer dan 100 bedrijven in de Benelux. Daarbij was het duidelijk dat er op vlak van databeheer in de meeste kleine en middelgrote organisaties dezelfde noden zijn. Dankzij deze inzichten, sloegen we erin een Best Practice configuratie op te stellen, waar bedrijven met slechts beperkte wijzigingen mee aan de slag kunnen. Minder wijzigingen betekent een kortere doorlooptijd om Windchill te implementeren, wat op zijn beurt een lagere implementatiekost met zich meebrengt.

FUNCTIONALITEITEN

Windchill Best Practice is een product data management (PDM) oplossing die ervoor zorgt dat CAD-data efficiënt beheerd kan worden. Het bevat onder andere:

  • CAD data management
  • Revisie- en versiebeheer
  • Release management
  • Een krachtige zoekmachine

Het is belangrijk om te weten dat u met de PDM Best Practices start met een PDM systeem waar in de toekomst nog bijkomende functionaliteiten aan kunnen worden toegevoegd. Het is dus een goede basis voor databeheer die later uitgebreid kan worden met extra modules tot een volwaardig PLM systeem. Wij bieden u dus een future proof oplossing die mee kan groeien met uw onderneming.

ONZE AANPAK

Tijdens de PDM Best Practice implementatie zal u samenwerken met één van onze ervaren technische consultants. Deze consultant zal u bijstaan doorheen het hele proces. Standaard doorlopen we de volgende stappen:

  1. PDM Workshop: tijdens deze workshop maken we enkele key-users wegwijs in de wereld van Windchill zodat ze zelf meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en samen met onze technische consultant de juiste keuze kunnen maken.
  2. PDM Setup: dit onderdeel bevat alle voorbereidende werken op vlak van bijvoorbeeld hardware, veiligheid,… Ook de opzet van het Windchill systeem met onze Best Practice configuratie valt hieronder. Vervolgens configureren we de omgeving verder volgens uw persoonlijke vereisten. We bezorgen u hierbij ook de nodige documentatie van de configuratie en installatie.
  3. PDM Validation: Na de opzet van het Windchill, zullen we de configuratie samen met u valideren en finaliseren.
  4. CAD Configuration: Tot slot geven wij u instructies bij de CAD configuratie (formaten, startonderdelen,…)

Daarbuiten voorzien wij u in de PDM Best Practices ook de nodige trainingen voor gebruikers en hulp bij het project management van de implementatie (kick-off, planning, evaluatie,…).

Bekijk hier onze PDM Best Practice Brochure

 

Neemt u al de volgende stap?

Download hier onze whitepaper: “5 signalen die aangeven dat je aan PLM toe bent”

 

Ben je geïnteresseerd in onze PDM Best Practices? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd of GPO Solutions ook deuren voor u kan openen?

neem contact op