Algemene voorwaarden

Inschrijving opleidingen

Inschrijven voor de opleidingen kan via de inschrijfbutton op deze website.  Graag ontvangen wij uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training je aanmelding.

Tarieven opleidingen

Tarieven PTC Creo opleidingen 2020:
€390,- exclusief BTW per persoon per dag. Voor bedrijven met een actief onderhoudscontract geldt een speciaal tarief van €375,- exclusief BTW per persoon per dag.

Tarieven PTC Windchill en PTC Arbortext IsoDraw opleidingen 2020:
€430,- exclusief BTW per persoon per dag. Voor bedrijven met een actief onderhoudscontract geldt een speciaal tarief van €415,- exclusief BTW per persoon per dag.

Tarieven PTC Mathcad opleidingen 2020:
€390,- exclusief BTW per persoon per dag. Voor bedrijven met een actief onderhoudscontract geldt een speciaal tarief van €375,- exclusief BTW per persoon per dag.

*Alle prijzen zijn inclusief digital guide, koffie, thee en lunch.

Tijden opleidingen

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Algemene voorwaarden opleidingen

  • De opleidingen worden gegeven in de Nederlandse taal met de Engelse versie van PTC Creo. De hierbij behorende handleidingen en presentaties zijn in de Engelse taal.
  • GPO Solutions behoudt het recht om bij onvoldoende deelname de opleiding te annuleren. Bij een annulering krijg je uiterlijk 5 dagen van tevoren bericht.
  • De klant kan de inschrijving annuleren door dit schriftelijk aan GPO Solutions mee te delen, minimaal 10 dagen voor aanvang van de opleiding. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zal 100% van de prijs van de opleiding verschuldigd zijn.
  • Inschrijving verstuurd via het inschrijfformulier wordt gezien als formele opdracht waarop onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing zijn.