Gratis toegang tot Vuforia Chalk

29-04-2021

Wereldwijde worden we als gemeenschap geconfronteerd met ongekende uitdagingen in verband met de COVID-19-pandemie.  Dit vraagt om aanpassing, een nieuwe manier van samenwerken op afstand is voor industriële bedrijven een bijzondere uitdaging.

Om uw organisatie te ondersteunen in deze periode, hebben wij met PTC samengewerkt om gratis toegang te bieden tot Vuforia Chalk. Vuforia Chalk is een tool om van op afstand assistentie te verlenen. Zeker nu we niet zo makkelijk op locatie komen. Deze aanbieding geldt voorlopig tot 30/06/2020.

Vuforia Chalk is een product waarbij gebruik wordt gemaakt van augmented reality om off-site en on-site medewerkers in staat te stellen om samen te werken en diverse producten te onderhouden en te repareren. Het werkt als een video-oproep met augmented reality voor industriële omgevingen en is net zo eenvoudig op te zetten en te gebruiken als een video oproep.

Wanneer u interesse heeft om gedurende de COVID-19-pandemie gebruik te maken van de mogelijkheden van Vuforia Chalk, dan kunt u zich hier inschrijven.

U ontvangt na inschrijving een admin toegang tot uw Chalk Host account en instructies om uw users uit te nodigen. U ontvangt ook onboarding en support resources via e-mail.

Download hier Vuforia Chalk

Meer informatie over Vuforia Chalk vindt u hier.