Wij vormen een consolidatie met het Belgische bedrijf CadCorner om onze klanten in de BENELUX nog beter te kunnen ondersteunen. Sinds 2017 trekken we als één team naar onze klanten en zijn wij erop gebrand om hun uitdagingen met betrekking tot design, engineering, productie en service aan te pakken. Lees het persbericht hier. 

CadCorner werd in november 2011 opgericht door Xavier Werbrouck en GPO Solutions in 1993 door Guy Van Kooyk en Peter Meijnhardt. Ze groeiden snel uit tot industrie leiders in de maakindustrie gekend voor hun expertise en het leveren van hoogstaande innovatieve oplossingen. Samen hebben ze honderden bedrijven geholpen om hun productontwikkeling, van idee tot afgewerkt product te verbeteren en te versnellen.

GPO Solutions is een gevestigde waarde in Nederland en heeft net als CadCorner, in België, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Door de nauwe samenwerking en het partnerschap met CadCorner kunnen we onze groei bestendigen en onze expertise en service nog meer optimaliseren. Zowel CadCorner als GPO Solutions blijven onder hun eigen naam verder werken en zijn ondergebracht in een groep waar de synergiën tussen beide organisaties worden gebundeld. Met als intentie om de expertise van beide bedrijven te consolideren, zodat klanten én medewerkers kunnen genieten van directe ondersteuning en toegang tot zeer brede expertise in verschillende domeinen.