Naast een support contract waarmee u recht heeft op nieuwe software versies en gebruik kunt maken van onze supportdesk voor gebruikersvragen biedt GPO Solutions ook PTC Windchill System Management aan. PTC Windchill System Management biedt u de mogelijkheid om uw PTC Windchill omgeving, die kritisch is voor uw organisatie, in topconditie te houden. Belangrijk is dat u hiervoor gebruik maakt van de kennis en ervaring van de specialisten van GPO Solutions voor wie het up-and-running houden van PTC Windchill hun vak is.

U hoeft dan dus niet zelf te investeren in het opleiden en vrijmaken van eigen System Administrators of Applicatiebeheerders voor wie het systeembeheer van PTC Windchill vaak een neventaak is die in de praktijk veelal “vergeten” wordt of lastig uitvoerbaar is door beperkte aanwezige kennis. Om de PTC Windchill omgeving in topconditie te houden zijn met betrekking tot PTC Windchill System Management een aantal taken van belang welke op regelmatige basis uitgevoerd worden. Hierbij varieert de frequentie van dagelijks tot wekelijks, maandelijks en halfjaarlijks.

Op basis van uw behoeften bepalen wij samen de juiste frequentie van de diverse taken en wordt vastgelegd welke werkzaamheden door GPO Solutions en uw eigen ICT organisatie en Key-User(s) worden uitgevoerd.

Ook gebruik maken van de diensten van
GPO Solutions?

neem contact op