Webinar: Overal bereikbaar met Onshape

29-09-2020

Het bewerken en uitwisselen van CAD data is vaak toch niet zo eenvoudig. Modellen staan op een lokale schijf en kunnen enkel binnen de bedrijfsmuren op een veilige manier worden gedeeld. Als ze al vindbaar zijn….. en veilig zijn… Dit betekent tijdverlies in het productontwikkelproces, waardoor deadlines niet worden gehaald en de klant ontevreden raakt. Vooral in deze tijd van meer thuiswerken is flexibiliteit bij het delen van data van cruciaal belang!
 
Er is een oplossing nodig waarmee, ongeacht locatie en device, op een veilige en gebruikersvriendelijke manier aan CAD modellen kan worden gewerkt. En waarbij de data op een centrale locatie wordt opgeslagen, zodat deze voor anderen toegankelijk is. Dat komt de efficiency ten goede en levert tijd op voor innovatie.

WHAT IS THE STORY OF ONSHAPE
Deze oplossing is Onshape. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om samen te werken, maar ook tegelijkertijd aan een design te werken in de cloud, gebruikmakend van een computer, tablet of iphone. Je hebt alleen een internet browser nodig. Of u nu macOS/iOS, Linux, Windows of Android gebruikt, geen enkel probleem voor Onshape!

Om kennis te maken met Onshape nodigen wij u graag uit voor ons Webinar op 29 september om 10:00 uur.

Inschrijven