PTC Creo 4.0 “Design Efficiency” Series

22-02-2018

Wij nodigen u graag uit voor de GPO Solutions Creo 4.0 “Design Efficiency Series”. Ontdek de voordelen van PTC Creo Parametric bij het ontwerpen van uw producten en machines en de kracht van de Routed Systems Design Tools waaronder Creo Schematics, Creo Piping & Cabling en Harness Manufacturing. Ons team biedt u de expertise om uw producten (of de producten van uw klant) sneller en efficiënter te kunnen lanceren.

Datum en locatie

  • Donderdag 22 februari 2018 – Van der Valk Princeville Breda

Agenda

Ontdek de voordelen van PTC Creo Parametric bij het ontwerpen van uw producten en machines en de kracht van de Routed Systems Design Tools waaronder Creo Schematics, Creo Piping & Cabling en Harness Manufacturing.

  • 12u30: Ontvangst met broodjeslunch
  • 13u00: De voordelen van PTC Creo 4.0 bij het ontwerpen van producten en machines. Aan de hand van een demonstratie laten wij u kennismaken met de krachtige functionaliteiten van PTC Creo Parametric en de Best Practices van ons team. Ook lichten wij graag de recente trends toe met betrekking tot Flexible Modeling, Unite Technology en Model Based Definition (MBD)
  • 15u00: Pauze
  • 15u30: Ontdek de krachtige PTC Creo tools voor het ontwerp van Routed Systems. Wij tonen u graag hoe u snel en efficiënt 2D P&ID schema’s maakt, die dan ook naadloos worden vertaald in 3D routings. Via de Harness Manufacturing Extension kunt u in no-time de benodigde en correcte productiedocumentatie van uw kabelbomen opmaken.
  • 16u30: Afsluiting en borrel

De “Design Efficiency Series” bestaat uit specifieke events waarin we de toegevoegde waarde van PTC Creo en onze GPO Best Practices toelichten. Tijdens ieder event zal daarnaast een specifieke oplossing uitgelicht worden.

Deelnemen? Stuur een email met uw bedrijfsnaam en contactgegevens naar info@gposolutions.nl of schrijf u in via onderstaande oranje button.

Wenst u meer informatie over deze “GPO Solutions PTC Creo 4.0 Design Efficiency Series”? Contacteer ons gerust, via +31 (0) 765 722 570 of via info@gposolutions.nl

Inschrijven