20% korting op een Creo update training!

05-04-2017

Creo 4.0 is inmiddels al weer even uit en de eerste klanten zijn al over naar de nieuwste versie van PTC Creo. Wie bij ons GPO event is geweest of het webinar heeft gezien zal waarschijnlijk snel willen upgraden. Om goed uw weg te kunnen vinden in Creo 4.0 en gebruik te gaan maken van alle nieuwe manieren om uw werk sneller en beter te doen, is de updatetraining een absolute must. Na het volgen van deze training bent u helemaal op de hoogte van hoe u de nieuwe Creo omgeving optimaal kunt gebruiken. Om de updatetraining voor iedereen interessant te maken bieden wij dit kwartaal een interessante korting aan!

Voor iedere cursist die deelneemt aan de training ‘Update to PTC Creo Parametric 4.0 from PTC Creo Parametric 3.0’ of ‘Update to PTC Creo Parametric 4.0 from PTC Creo Parametric 2.0’ geldt een korting van 20%. Heeft u een actief supportcontract dan betaalt u geen €375,- maar €300,- per dag. Heeft u meer dan 5 deelnemers of heeft u hulp nodig bij de installatie en/of configuratie, neem dan contact met ons op zodat wij een persoonlijke aanbieding voor u kunnen maken.

Na een optimaal uitgevoerde update (training en installatie/configuratie) maak je het beste gebruik van de nieuwe Creo omgeving en maak je optimaal gebruik van de jaarlijkse maintenance investering.

Voorwaarden:
Actie loopt t/m vrijdag 22 december. Training moet voor deze datum plaats gevonden hebben.